برگزار شده توسط : دانشگاه شیراز
سومین دوره همایش ملی روانشناسی و سلامت
تاریخ برگزاری : 09 آبان ماه 1402
نقش پیش بینی کنندگی سرمایه های روانشناختی و الگو های ارتباطی خانواده در ارتباط با کیفیت زندگی دانشجویان
پانیذ عباسی فر
هدف کلی پژوهش حاضر تبیین نقش پیش بینی کنندگی سرمایه های روانشناختی و الگوهای ارتباطی خانواده در ارتباط با کیفیت زندگی در دانشجویان بوده است. روش تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی می باشد. در این پژوهش جامعه آماری کلیه 700 نفر دانشجوی دانشگاه فاطمیه شیراز که در سال 1402-1401مشغول به تحصیل بودند را شامل می شود، که جهت نمونه گیری به روش خوشه ای تصادفی تعداد 100نفر دانشجو انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات آزمودنی ها پرسشنامه کیفیت زندگی ویر و شربون، پرسشنامه الگوهای ارتباطی خانواده، پرسشنامه سرمایه های روانشناختی لوتاز را تکمیل کردند. تجزیه و تحلیل داده های پژوهشی در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی مورد بررسی قرار گرفت که در بخش آمار توصیفی جهت توصیف شاخص های پراکندگی مرکزی متغیرهای پژوهش از میانگین، انحراف استاندارد، حداقل نمره و حداکثر نمره استفاده گردید و در بخش آمار استنباطی جهت بررسی آزمون فرضیات پژوهشی از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه به روش همزمان استفاده گردید و نتایج حاصل از آزمون های مورد استفاده در سطح معنی داری 0/05 و 0/01 مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که از طریق سرمایه های روانشناختی و الگوهای ارتباطی خانواده می توان کیفیت زندگی دانشجویان را پیش بینی نمود.
کیفیت زندگی، الگوهای ارتباطی خانواده ، سرمایه های روانشناختی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , نقش پیش بینی کنندگی سرمایه های روانشناختی و الگو های ارتباطی خانواده در ارتباط با کیفیت زندگی دانشجویان , سومین دوره همایش ملی روانشناسی و سلامت
تاریخ برگزاری : 09 آبان ماه 1402
تماس با ما
شیراز،بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه شیراز
تلفن:36134000 (مرکز تلفن) - 36286418 (روابط عمومی)
کد پستی : ۸۴۳۳۴ - ۷۱۹۴۶
آدرس ایمیل : webadmin@shirazu.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه شیراز میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)