تأثیر عصاره چای سبز بر شاخصهای آسیب کبدی (ALT و AST) ناشی از تمرینات تناوبی شدید فوتبالیستهای حرفه ای
The effect of green tea extract on indices of liver damage (ALT and AST) caused by high intensity interval training of professional soccer players
نویسندگان :
زهرا منصوری ( دانشگاه شیراز ) , نجمه کیانی ( - ) , فرهاد دریانوش ( دانشکاه شیراز ) , مهدی صمدی ( دانشگاه شیراز ) , وحید حدیدی ( دانشگاه شیراز )
کليدواژه ها
آنزیمهای کبدی، تمرینات تناوبی شدید، عصاره چای سبز، فوتبالکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1395 , تأثیر عصاره چای سبز بر شاخصهای آسیب کبدی (ALT و AST) ناشی از تمرینات تناوبی شدید فوتبالیستهای حرفه ای , کاربرد علوم ورزشی در سلامت
دیگر مقالات این رویداد
تماس با ما
شیراز،بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه شیراز
تلفن:36134000 (مرکز تلفن) - 36286418 (روابط عمومی)
کد پستی : ۸۴۳۳۴ - ۷۱۹۴۶
آدرس ایمیل : webadmin@shirazu.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه شیراز میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)