نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان
نویسندگان :
خدیجه بذرافکن ( دانشگاه شیراز ) , فروغ علیقلی ( دانشگاه اهواز )
چکیده
با توجه به افزایش جمعیت انسانی در سالهای اخیر و نیاز به مواد غذایی بیشتر، بشر راه های مختلفی را برای تامین مواد غذایی مورد نیاز خود اتخاذ کرده است که متاسفانه یکی از این موارد بکارگیری سموم و کود های شیمیایی است که این مواد علی رقم افزایش تولیدمحصولات کشاورزی، منجر به افزایش ابتلا به بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری های پوستی، تنفسی، عصبی و حتی سرطان ها در انسان شده است.و سلامت انسان را به خطر انداخته است. در این میان از جمله راهکارهایی که مورد توجه این نگرانی جهانی قرار گرفته است بکارگیری کشاورزی ارگانیک می باشد که در این مقاله که به صورت کتابخانه ای تهیه شده تلاش داشته ضمن آشنایی بیشتر با این نوع کشاورزی و برشمردن اهداف، اصول و مزایای آن، و همچنین بررسی عواقب بکارگیری بی رویه موادشیمیایی در کشاورزی، به نقش مهم این نوع سیستم در سلامت انسان پی ببرد.کليدواژه ها
کشاورزی ارگانیک، سلامت، مواد شیمیایی.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1395 , نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان , ششمین کنگره ترویج و آموزش در مدیریت کشاورزی و منابع طبیعی
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
تماس با ما
شیراز،بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه شیراز
تلفن:36134000 (مرکز تلفن) - 36286418 (روابط عمومی)
کد پستی : ۸۴۳۳۴ - ۷۱۹۴۶
آدرس ایمیل : webadmin@shirazu.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه شیراز میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)