1 |
بررسي عوامل موثر بر ظرفيت سازگاري با خشكسالي در كشاورزان گندمكار شهرستان نورآباد ممسني |
2 |
کاربرد فن آوری ارتباطات و اطلاعات در ترویج و توسعه کشاورزی |
3 |
بررسی رابطه ی هوش هیجانی و روحیه ی کارآفرینی دانشجویان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه زابل |
4 |
تأثیر مؤلفههای هوش هیجانی بر میزان ریسکپذیری دانشجویان کشاورزی و منابع طبیعی (مورد مطالعه: دانشگاه زابل) |
5 |
نظريه پردازي در حوزه تحول آفريني نظام آموزش عالي كشاورزي ايران با استفاده از رويكرد كيفي |
6 |
ارزیابی اثرات طرحهاي هادي از دیدگاه كارشناسان و روستاييان مطالعه دهستان باقران شهرستان بيرجند |
7 |
پیش بینی رفتار گلخانه داران خیار برای تولید محصول ارگانیک با استفاده از مدل TPB |
8 |
بررسی عملکرد و توسعه بخش شیلات و آبزیان ایران در دهه گذشته؛ چشم انداز و پتانسیل ها |
9 |
مطالعه نيازهاي آموزشي اعضاي تعاونيهاي پرورش ماهيان سرد آبي در استان هاي مازندران و چهارمحال بختياري |
10 |
رفتار اطلاع یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان |
11 |
بررسی نگرش زیست محیطی هنرجویان هنرستان های کشاورزی |
12 |
تعامل بین مرکز جهاد کشاورزی و اداره آموزش و پرورش درتوسعه فعالیتهای کشاورزی بخش خواجه |
13 |
تدوین نظام مطلوب ترويج کشاورزي ايران برای افق 1404 با استفاده از نظريه بنياني |
14 |
عوامل موثر بر افزایش مشارکت زنان روستایی در صندوقهای اعتبارات خرد روستایی مطالعه موردی شهرستان سمنان |
15 |
تبيين جايگاه تعاون و مشاركت در توانمندسازي جوامع روستايي |
16 |
: ارزیابی عوامل مؤثر بر ميزان مشاركت زنان روستايي استان مازندران در توليد مركبات |
17 |
بررسی نقش مشارکت بهره برداران در اجرا و مدیریت طرحهای منابع آب |
18 |
بررسی رهيافت مشاركتي آبياري در طرحهای توسعه منابع آب |
19 |
بررسی اهمیت تشکل های آب بران و انتقال مدیریت در پروژه های آبیاری |
20 |
بررسی نقش سازمانهای مردم نهاد در توسعه پایدار طرحهای منابع آب |
21 |
تأثیر اجراي قانون هدفمندي یارانهها بر معیشت خانوارهای روستای عین خوش شهرستان دهلران |
22 |
تحلیل پایداری نظام کشت گندم ( مطالعه موردی گندمکاران شهرستان آبدانان) |
23 |
چالش ها، تنگناها، مشکلات و موانع توسعه روستایی ایران |
24 |
بررسي آسيبپذيري اجتماعي خشکسالي بر خانوارهاي روستايي استان ايلام |
25 |
عوامل مؤثر بر توسعه بازار انواع آبزیان و محصولات فراوری شده در شهرستان ایلام |
26 |
بررسي روابط علی ساختار سازماني و توانمندسازي كاركنان مورد مطالعه: سازمان جهادكشاورزي استان خراسان جنوبي |
27 |
نگاشت نهادی نظام نوآوری نانوفناورانه در بخش کشاورزی ایران (مطالعه موردی: اسناد و قوانین بالادستی مرتبط با توسعه فناوری نانو) |
28 |
ضرورت آموزش های ترویجی در مدیریت پسماندهای روستایی و حفظ محیط زیست |
29 |
دانش شالیکاران درخصوص مدیریت بهینه منابع آب کشاورزی: منطقه شاندرمن، گیلان |
30 |
تحلیل دستاوردهای مورد انتظار از کشاورزی شهری در کلانشهر تهران |
31 |
شناسایی مشارکتی مشکلات بهره برداران منابع طبیعی روستای کنگرشاه و ارائه راه حل محلی (مورد واکاوی؛ دامداران) |
32 |
الگوی ترویجی و عملی مرکز جهادکشاورزی شهرستان زاوه جهت حل مشکل نوغانداران |
33 |
بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی گردشگری بر نواحی روستایی ایران |
34 |
تحلیل سازههای تاثیرگذار بر مدیریت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی از دیدگاه گندمکاران: مورد شهرستان فارسان |
35 |
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر ایجاد انگیزه در دانش آموزان پیش دانشگاهی جهت انتخاب رشته کشاورزی، مورد مطالعه: شهرستان کوهرنگ |
36 |
تغییرات کاربری زمین در استان فارس؛ چالش زیست محیطی در پایداری |
37 |
ارزیابی سطح توسعه کشاورزی شهرستان های استان مازندران |
38 |
راهکارهای تسهيلكننده ایجاد و ترويج جاذبههای نوین گردشگری كشاورزي |
39 |
آسیب شناسی شوراهای اسلامی روستایی |
40 |
سامانه توسعه هواشناسی کاربردی( تهک ) کشاورزی و نقش آن در تولید مواد غذایی: |
41 |
واکاوی نگرش روستائیان نسبت به اثربخشی آموزشهای برنامههای رادیوئی کشاورزی (مورد مطالعه: روستاهای بخش جنوبی تهران) |
42 |
نقش خصوصی سازی در ترویج راهبردهای نوین در بخش کشاورزی |
43 |
ارزشیابی اثر بخشی پروژه فنی- ترویجی بهبود مدیریت تغذیه گاوهای شیری در گاوداریهای کوچک روستایی استان لرستان بر اساس رهیافت( SFS) |
44 |
مدیریت پایدار منابع طبیعی: مشارکت چند ذینفعی |
45 |
تحلیل جنسیتی سطح استفاده از رسانهها و منابع اطلاعاتی روستاییان شهرستان مراغه |
46 |
وضعیت انتشار مجلات علمی حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در ایران |
47 |
ارزشیابی آموزشهای بلندمدت کارکنان وزارت جهادکشاورزی |
48 |
چالش های پیش روی ترویج در راستای دستیابی به توسعه پایدار کشاورزی ایران |
49 |
شناسایی سازوکارهای بهبود آموزش کشاورزی در نظام آموزش عالی با رویکرد عملی |
50 |
بررسی رابطه بین تجربه پژوهشی و آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی |
51 |
ارزیابی پتانسیل اکوتوریستی شهرستان آران و بیدگل با استفاده از SWOT (نمونه موردی: کویر مرنجاب) |
52 |
شناسايي و تحليل عوامل مؤثر بر روند كاهش تولید و سطح کشت توتون در مناطق روستایی استان مازندران |
53 |
نقش فرایند مدیریت دانش در یادگیری سازمانی اعضا هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس |
54 |
بررسی تعیین کنندههای رفتار مدیریت حفاظتی خاک در بین سیبزمینیکاران بخش مرکزی شهرستان خرمبید |
55 |
بررسی نگرش دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا نسبت به دوره های کارآموزی و نقاط قوت و ضعف این دوره ها |
56 |
بررسی و اولویت بندی الزامات اقتصادی و مدیریتی در بکارگیری کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان کشاورزی شهرستان کنگاور |
57 |
عوامل موثر در توسعه کشت گلخانه ای(مطالعه موردی:استان ایلام) |
58 |
فرا تحلیل نقش پرورش طیور محلی در معیشت پایدار خانوارهای روستایی |
59 |
واکاوی توهم فراوانی آب، مطالعه موردی شهرستان فلاورجان |
60 |
واکاوی عوامل مؤثر بر مدیریت منابع آب کشاورزی: مورد مطالعه گندم کاران شهرستان باغملک |
61 |
بررسی نقش کشاورزی و روستا در نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی |
62 |
شناسايي عوامل مرتبط با سبک يادگيري دانشجويان کشاورزي |
63 |
پايداري در کشت گلخانه های امان آباد شهرستان اراک: سنجشی برمبنای الگوی DPSIR |
64 |
مروری برروش های تلفیق دانش بومی و دانش رسمی برای مدیریت منابع جنگلی زاگرس |
65 |
سنجش سطح انگيزه پيشرفت تحصیلی و عوامل مرتبط با آن در بین هنرجويان هنرستانهاي كشاورزي استان زنجان |
66 |
نقش ترويج در موفقيت بخش كشاورزي در رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي |
67 |
زیست توده گزینه برتر تولید انرژی تجدیدپذیر در مناطق روستایی ایران |
68 |
بررسی الزامات آموزشی و اطلاع رسانی موثر برتوسعه وترویج کشاورزی ارگانیک |
69 |
بررسی نقش عوامل فردی و ترویجی در توسعه خود اشتغالی زنان روستایی استان زنجان |
70 |
تعیین سطح قابلیت کارآفرینی دانشجویان کشاورزی (مورد مطالعه: دانشگاه زنجان) |
71 |
ارزیابی دانش تولیدکنندگان سیب در زمینه ارقام پاکوتاه و عوامل موثر در آن |
72 |
عوامل مؤثر بر توانمندسازي زنان روستايي در حفاظت از محيط زيست |
73 |
دیدگاه کارکنان ترویج کشاورزی پیرامون کارکردهای الگوی شغلی |
74 |
تحلیل عوامل بازدارنده گسترش سوخت های زیستی در راستای توسعه روستایی از دیدگاه کارشناسان آموزشی- ترویجی استان خوزستان |
75 |
رویکرد تقاضامحوری در ترویج با تأکید بر جهانیشدن |
76 |
شناسایی مشکلات توسعه صنایع دستی برای زنان روستایی شهرستان ایلام |
77 |
مقایسه ویژگیهای تولیدکنندگان محصولات سالم و متعارف در استان خوزستان |
78 |
مدل توسعه ای-ترویجی مناسب برای توسعه ی جنگلداري اجتماعي در استان کهگیلویه و بویراحمد، مورد مطالعه روستاهای بخش مارگون |
79 |
بررسی وضعیت تولید پسماندهای کشاورزی در روستاهای شهرستان قزوین |
80 |
تأثیر مشارکت اجتماعی بر مدیریت پسماندهای کشاورزی خانوارهای روستایی شهرستان قزوین |
81 |
نقش ترویج کشاورزی در بهبود عملکرد محصولات کشاورزی |
82 |
سازههای مؤثر بر عملکرد محصولات کشاورزی |
83 |
اهمیت دروس رشته «تولید و بهره برداری گیاهان داروئی » ازدیدگاه فارغ التحصیلان این رشته |
84 |
شناسایی سرمایه های معیشتی مؤثر در مدیریت خشکسالی با تأکید بر بهبود معیشت پایداراز دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی استان تهران |
85 |
تاثیر طرح های مرتعداری بر استراتژی های معیشت خانوارهای روستایی در |
86 |
بررسی پیشنهادها و راهبردهایی برای توسعه گردشگری روستایی مطالعه موردی: روستای پیران(سرپل ذهاب) |
87 |
بررسی اثربخشی دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران |
88 |
کاشت باغ ترویجی با رویکرد کاهش مصرف آب و استفاده از ورمی کمپوست |
89 |
نقش توانمندسازی زنان روستایی در توسعه پایدار محیطزیست |
90 |
شناسایی مولفه های کاربرد عملی نظام دانش و اطلاعات کشاورزی از دیدگا ه بهره برداران روستایی :مطالعه موردی گندمکاران شهرستان کرمانشاه |
91 |
بررسی عوامل مؤثر بر نیات کارآفرینانه دانشجویان دانشگاه ایلام |
92 |
توسعه و ترویج تولیدات گیاهی در مناطق خشک و نیمه خشک |
93 |
نقش یادگیری تجربی کلب در بهبود آموزش بزرگسالان |
94 |
تجارب اجرایی و عملی موفق در برنامه های ترویج کشاورزی و منابع طبیعی |
95 |
عوامل مؤثر بر پذیرش مدیریت تلفیقی کرم ساقه خوار برنج با تأکید بر مدرسه در مزرعه کشاورز در مزارع شرق مازندران |
96 |
جایگاه آموزش بزرگسالان بر توسعه پایدار روستایی |
97 |
عوامل ارتباطی موثر بر بکارگیری كودهاي زيستي به وسیلة كشاورزان (مورد مطالعه: استان البرز) |
98 |
نقش آموزش کارکنان در توسعه سازمانی: مطالعه موردی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان |
99 |
تحليل پایداری نظام کشت تخصصی توتون تیپ غربی (گرمخانهای) در استان گلستان |
100 |
مقایسه ادراک آموزشگران ترویج عضو و غیرعضو شرکت های خدمات مشاوره ای از بهترین زمان های یادگیری صلاحیت های حرفه ای فرآیند آموزش |
101 |
شناسایی و اولویت بندی مشکلات روستای برفی در طرح توانمندسازی جوامع محلی و توسعه پایدار منابع طبیعی استان کرمانشاه |
102 |
واکاوی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات بر توسعه روستایی با تأکید بر دولت الکترونیکی |
103 |
بررسي اثرات صندوق های اعتبار خرد زنان روستایی- مطالعه موردي در روستاهاي شهر صالح آباد استان همدان |
104 |
توسعه و تقویت تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی |
105 |
ارزیابی رضامندی کشاورزان از کلاس های آموزشی ترویجی شهرستان الشتر با استفاده از مدل نروژی |
106 |
راهبردهای سازگاری کشاورزان با بحرانهای آب و خاک ناشی از خشکسالی: راهکارهایی برای ترویج |
107 |
تحلیلی بر مطالعات پیشین پیرامون تنگناها و راهکارهای مدیریت آب کشاورزی |
108 |
تحلیلی بر موانع کاربست کشاورزی دقیق در نظام کشاورزی ایران |
109 |
اولویت بندی موانع توسعه کارافرینی روستایی با رویکرد زنجیره ارزش ، با استفاده تحليل هاي تصميم گيري چندمعياره MCDM |
110 |
تفکیک سطوح دانش و نگرش زیست محیطی کارکنان شرکت های دانش بنیان کشاورزی و تاثیر متغیرهای اجتماعی اقتصادی برآن، کاربرد معادلات ساختاری |
111 |
مقایسه تاثیر آموزش از طریق M- Learningو روش سخنرانی دربکارگیری راهبردهای سازگاری کشاورزان با خشکسالی |
112 |
مقایسه شیوه آموزش متداول با روش تلفیقی در اثرگذاری بر دانش و نگرش جوانان روستایی مورد مطالعه: دهستان رازآور کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک |
113 |
الزامات توسعه روستایی در راستای کاهش فقر در مناطق روستایی |
114 |
گردشگری روستایی راهیردی برای توسعه روستای مطالعه موردی: روستای شیوند (شهرستان ایذه) |
115 |
تحلیل الزامات فرهنگی و آموزشی جهت ترویج کشاورزی دقیق در ایران |
116 |
پیامدهای استفاده از فاضلاب تصفیه شده در آبیاری مزارع شهرستان مرودشت: کاربرد تکنیک PRA |
117 |
سازه های مؤثر بر مشارکت اعضای تعاونی زنان تفیهان، شهرستان شیراز |
118 |
تبیین مؤلفه های معیشت پایدار در شرایط خشکسالی (مورد مطالعه: تعاونی روستایی امیرکبیر شهرستان شیراز) |
119 |
بررسی هزینه فایده آموزش های مهارتی بهره برداران بخش کشاورزی |
120 |
تحليل اثرات اجراي طرح بهسازي روستاي ورکانه از ديدگاه روستاييان |
121 |
تحلیلی عاملی (Factor Analysis) عوامل کلیدی راه اندازی کسب و کار گل و گیاه زینتی (مطالعه موردی ،گلخانه داران استان البرز) |
122 |
بررسی وضعیت تولید پسماندهای خانگی در روستاهای شهرستان قزوین |
123 |
راهکار مقابله با کم آبی و رسیدن به پایداری: نقش ترویج کشاورزی و سازمان های مردم نهاد |
124 |
ساخت نظریه بیاعتمادی روستائیان برای مشارکت در طرحهای توسعه روستایی با استفاده از روش کیفی نظریه داده بنیان |
125 |
شناسایی عوامل مؤثر بر جایگاه اجتماعی-اقتصادی زنان روستایی |
126 |
بررسی رفتار حفاظت از خاک کشاورزان و تبیین عوامل مؤثر بر آن (مطالعه ی موردی: روستای چشمه سفید دهستان ماهیدشت) |
127 |
ارزیابی راهبردهای کنترل و مدیریت گرد و غبار در جهت توسعه پایدار از منظر مدیریت ریسک |
128 |
چارچوبی برای ارزیابی اثرات گردشگری بر معیشت پایدار روستایی |
129 |
موانع اجرای سیاست های کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونی های مرغداری گوشتی استان ایلام |
130 |
تحلیل میزان شهرگرایی جوانان روستایی و تبیین عوامل مؤثر بر آن در شهرستان ارومیه (مطالعه موردی: بخش سیلوانا) |
131 |
اولویت بندی راهکارهای پذیرش سیاست های کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونی های مرغداری گوشتی استان ایلام |
132 |
برنامه ریزی مشارکتی: طرحی نو برای ده کهنه |
133 |
جایگاه زیرساختهای ارتباطی روستاها در فرآیند توسعه روستایی |
134 |
نوع شناسی رفتار و نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به حفاظت از محیط زیست |
135 |
بررسی نگرش کشاورزان نسبت به تولید محصولات ارگانیک(مطالعه موردی: شهرستان بروجن) |
136 |
آسیبشناسی استقرار نظام نوین ترویج کشاورزی ایران: مورد استان گلستان |
137 |
مشکلات پیش روی مدیریت منابع انسانی (HRM ) در سازمان ترویج کشاورزی ایران |
138 |
نقش زنان روستایی و توانمندسازی آنان در مدیریت پایدار منابع طبیعی در حوزه های آبخیز |
139 |
رتبه بندی شاخص های موثر برای دستیابی به کشاورزی پایدار از دیدگاه نخبگان استان اردبیل(کاربرد روش AHP) |
140 |
نقش تعاونی های روستایی در کاهش فقر روستائیان |
141 |
رتبه بندی تکنیکهای ترویجی موثر بر دانش فنی بهره برداران درباره مدیریت کشاورزی پایدار استان اردبیل(کاربرد روش AHP) |
142 |
نیازسنجی دوره های آموزشی کوتاه مدت کارکنان دانشگاه نهاوند |
143 |
بررسي عوامل تاثيرگذار بر موفقيت شرکت هاي تعاوني توسعه روستايي در شهرستان زنجان با استفاده از رويکرد تحليل عاملي |
144 |
شناسايي مشکلات فراروي موفقيت تعاوني هاي توسعه روستايي در شهرستان زنجان |
145 |
سنجش کارآفريني سازماني در تعاوني هاي توسعه روستايي استان زنجان |
146 |
بررسي سطح دانش و نگرش گندمکاران نسبت به بهداشت شغلي و رفتار ايمني (مورد مطالعه: شهرستان زنجان) |
147 |
بررسی مشکلات و چالش های آموزش کارآفرینی دانشجویان کشاورزی |
148 |
تحلیل پتانسیل ها و چالش های گردشگری شهرستان یاسوج به منظور تعیین راهبرد مناسب توسعه گردشگری با استفاده از روش ترکیبی SWOT و AHP |
149 |
پهنه بندی مناطق روستایی بر اساس شاخص های توسعه اقتصادی- اجتماعی: مورد مطالعه بخش بیضاء شهرستان سپیدان |
150 |
شناسایی عوامل مؤثر بر کاهش ضایعات تولید گندم در استان زنجان |
151 |
تحلیل عوامل مؤثر بر توسعه صنایع روستایی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان اهر) |
152 |
ارزیابی نقش کارکردی نظام نوین مدیریت روستایی با تأکید بر فعالیت دهیاری ها (مطالعه ی موردی: استان آذربایجان شرقی) |
153 |
تعیین سطوح برخورداری نواحی روستایی شهرستان استهبان از شاخص های توسعه با تأکید بر مدل موریس |
154 |
تحلیل و بررسی تضاد آب در بین کشاورزان دزفول |
155 |
واکاوی مدیریت آب در بین کشاورزان نخل دار شهرستان ایرانشهر |
156 |
مفهوم فقر و تحول در شاخص های اندازه گیری آن |
157 |
مشارکت مردمی، تضمین کننده موفقیت طرح 550 هزار هکتاری احیاء اراضی کشاورزی خوزستان و ایلام |
158 |
دیدگاه کشاورزان پیرامون پیامدهای تغییر الگوی بهرهبرداری از کشتهای متداول به گلخانه در شهرستان جیرفت (سنجشی بر مبنای کیو) |
159 |
ضرورت تبیین کارکردهای اقتصاد روستایی در طرح های توسعه روستایی با رویکرد اقتصاد مقاومتی جهت تحقق توسعه پایدار روستایی |
160 |
نقش سرمایه اجتماعی بر فرآیند پذیرش نوآوریها از دیدگاه توتونکاران استان مازندران |
161 |
بررسی عوامل موثر بر بهبود اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی |
162 |
صلاحیت های مورد نیاز فراگیران در نظام آموزش عالی کشاوزی |
163 |
اهمیت نقش ترویج و آموزش کشاورزی در ارتقاء سلامت حرفه ای کشاورزان |
164 |
بررسی تجارب آموزش کشاورزی در نظام آموزش عالی استرالیا |
165 |
اهميت دانش بومي در توسعه پايدار روستايي اهميت دانش بومي در توسعه پايدار اهميت دانش بومي در توسعه پايدار روستايي |
166 |
موانع توسعه آموزش مبتنی بر وب در نظام آموزش عالی کشاورزی ايران |
167 |
بررسی تأثیر ارزش ها بر مسئولیت پذیری زیست محیطی مدیران تعاونی های مرغداری استان ایلام |
168 |
تحلیل محتوای کتابهای مقطع ابتدایی از نظر میزان توجه به روستا و کشاورزی |
169 |
مقایسه و تحلیل عملکرد مرکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی گرماب قبل و بعد از خصوصیسازی از دیدگاه کشاورزان |
170 |
پیشنهاد سازوکاری برای سنجش ریسک زنجیره تامین نان در کشور |
171 |
ضرورتها و الزامات نظام نوین ترویج کشاورزی |
172 |
ترویج انرژیهای نو درکشاورزی |
173 |
نقش کشاورزی ارگانیک در سلامت انسان |
174 |
آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر دستیابی توسعه پایدار |
175 |
مشارکتهای مردمی در اجرای شبکه های آبیاری و زهکشی: مفاهیم و چالش ها |
176 |
ساماندهي جوانان روستا در قالب تشكلهاي جوانان روستايي: تجارب گذشته، وضع موجود، چشم انداز آينده |
177 |
بررسی نقش و کارکردهای آﻣﻮزش و ﺗﺮوﻳﺞ ﻛﺸﺎورزي در نظام نوآوری کشاورزی |
178 |
واکاوی مشکلات فراروی واحدهای کوچک صنایع تبدیلی کشاورزی در مناطق روستایی شهرستان بهار |
179 |
رویکردی داده بنیاد بر عوامل بازدارنده ی فرا روی فعالیت دهیاران شهرستان میرجاوه |
180 |
تحلیل رفتار کشاورزان در هنگام بروز پدیده گرد و غبار |
181 |
نیازسنجی آموزشی دانشجویان رشته گیاهان دارویی و معطر در خصوص دوره های آموزشی فنی و حرفه ای |
182 |
واکاوی سازه های مؤثر بر نگرش کشاورزان، نسبت به تعاون و کار گروهی (مورد مطالعه: مراکز دهستان های بخش مرکزی شهرستان جیرفت) |
183 |
ایمنی غذایی: راهکار توسعه کشاورزی و روستایی پایدار |
184 |
واكاوي برنامهها و سياستهاي وزارت جهاد كشاورزي در بخش طيور در راستاي پايداري توليد و امنيت غذايي |
185 |
بررسی چالشهای توسعه و به کارگیری کشاورزی ارگانیک در استان خراسان رضوی |
186 |
تحلیل تأثیر ویژگی های کارآفرینی بر نگرش و قصد خوداشتغالی جوانان روستایی |
187 |
بررسی و تحلیل شاخصهای گردشگری کشاورزی از دیدگاه کشاورزان، گردشگران و مروجان |
188 |
استلزامات پذیرش کشاورزی دقیق از دیدگاه محققان و کارشناسان جهاد کشاورزی استان ایلام |
189 |
سنجش نگرانیهای زیستمحیطی روستاییان شهرستان مریوان |
190 |
نقش آفرینی ترویج در قرن 21 |
191 |
بررسی نقش مشاوران خصوصی بخش کشاورزی در حمایت از مدیریت پایدار مزارع کشاورزی |
192 |
مدیریت منابع انسانی: پلکان یا مانع ارتقاء زنان |
193 |
ارزیابی نقش فیلم کوتاه آموزشی در شکلدهی حساسیت زیستمحیطی کشاورزان نسبت به بحران کمآبی (مورد مطالعه: باغداران شهرستان نیریز) |
194 |
عوامل موثر بر حس مکان و رابطه آن با تخریب مراتع |
195 |
بررسی نقش عوامل ارتباطی و حمایتی موثر بر نگرش کشاورزان نسبت به بیمه محصولات کشاورزی |
196 |
ترویج کشاورزی در عصر تغییرات آب و هوایی |
197 |
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کیفیت زندگی مرتبط با سلامت زنان روستایی |
198 |
واکاوی مقایسه ای پیامد های طرح مرتعداری جایگزین(گیاهان دارویی – دام) |
199 |
بررسی چالشهای پایداری نظام کشت گندم از دیدگاه کارشناسان شهرستان نجفآباد |
200 |
راهکارهای عملی ارتباط بین دانشکده های کشاورزی با مراکز اجرایی بخش کشاورزی |
201 |
تحلیل SWOT توسعه بیمه خرد کشاورزی در مناطق روستایی ایران از دیدگاه کارشناسان پژوهشکده بیمه مرکزی |
202 |
حکمرانی خوب روستایی: الگویی مناسب برای رسیدن به مدیریت پایدار روستایی |
203 |
تحلیل نقش اقتصادی و سطح موفقیت کلینیک های گیاه پزشکی استان تهران در دستیابی به مدیریت پایدارفعالیت های کشاورزی |
204 |
الزامات توسعه کشاورزی پایدار از ديدگاه کارشناسان سازمان های کشاورزي استان قزوین |
205 |
چالش های آموزش کشاورزی از دیدگاه آموزشگران مراکز آموزشی جهاد کشاورزی استان مازندران |
206 |
ارزیابی رضایت کشاورزان از عملکرد شرکت های خدمات مشاوره ای، فنی و مهندسی کشاورزی در شهرستان ساری |
207 |
نقش مدیریت دانش در کارآفرینی سازمانی اعضای هیأت علمی کشاورزی استان سیستان و بلوچستان |
208 |
مدل پارادایمی پدیده بیکاری روستاییان در سرزمین ثروت |
209 |
بررسی نگرش انگورکاران نسبت به سازگاری نوآوری اصلاح و بهبود باغهای انگور |
210 |
کاربرد الگوی یادگیری همیارانهی رایانه پشتیبان ) (CSCL در آموزش عالی کشاورزی |
211 |
شناسایی و اولویت بندی راهکارهای افزایش توان مقابله بهره برداران بخش کشاورزی با تغییرات آب و هوایی (مورد مطالعه: استان کرمانشاه) |
212 |
بررسی نگرش و انگیزه دانشجویان کشاورزی نسبت به کاربرد شبکههای اجتماعی مجازی (موردمطالعه: دانشگاه زنجان) |
213 |
تحلیل معادلات ساختاری توسعه وترویج کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مدیران تعاونی های خدمات مشاوره ای فنی ومهندسی کشاورزی |
214 |
حکمرانی پایدار منابع آب کشاورزی: چالش ها و راهبردها |
215 |
تحلیل مؤلفههای محیطی نظام تولید شیر ارگانیک در استان اردبیل |
216 |
مباحث انتقادی پیرامون گفتمانهای تغییرات اقلیمی و جهتگیری دولتها در مواجهه با آن در بخش کشاورزی |
217 |
نقش آموزش باغداران به روش مدرسه در مزرعه (IPM/FFS) در کاهش خسارت کرم گلوگاه انار |
218 |
حقوق تملک آب، چالشی در ترویج پایداری منابع طبیعی |
219 |
تحلیل حقوق « فروش آب» و «حریم منابع آبی» در راستای ترویج منابع طبیعی پایدار |
220 |
تحلیل بازدارندههای مشارکت بهرهبرداران روستایی در حفاظت از منابع طبیعی شهرستان ایلام |
221 |
بررسي و تحليل عملکرد دهياران در توسعه روستايي (مطالعه موردی: دهیاری های دهستان پشته زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویراحمد) |
222 |
بررسی و تحلیل عوامل مؤثر بر احداث کمپینگ در راستای اسکان گردشگران (مطالعه موردی: روستای گردشگری کریک، استان کهگیلویه و بویراحمد) |
223 |
تحلیل عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار عشایر کوچنده (مطالعه موردی: ایل نوئی، طایفه زیلایی شهرستان چرام، استان کهگیلویه و بویر احمد) |
224 |
سنجش نگرش اعضای هیأت علمی کشاورزی دانشگاه زنجان به اقتصاد مقاومتی و عوامل مرتبط با آن |
225 |
بررسی میزان پایداری نظام های زراعی دشت مرودشت استان فارس |
226 |
مقایسه روند تاریخی و نگاه متعالی مشارکت برای حفظ محیط زیست |
227 |
بررسی برنامه درسی پنهان: دیدگاه دانشجویان کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه شیراز |
228 |
بازخوانی ترویج کشاورزی برای توسعه انسانی با پارادایم متعالی |
229 |
تکنولوژی مناسب و نقش آن در توسعه درون زا |
230 |
بررسی نگرش دانشجویان کارشناسیارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان نسبت به کاربرد فناوری نانو در بخش کشاورزی |
231 |
جایگاه عمران و توسعه روستایی در بهبود و گسترش راه های روستایی |
232 |
انگیزه دانش آموختگان دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز برای آموزش اخلاق زیست محیطی |
233 |
تعاوني و نقش آن در توسعه پايدار كشاورزي |
234 |
تحلیل دانش فنی کشاورزان نخودکار شهرستان های سیروان و چرداول استان ایلام در استفاده از آفتکشها |
235 |
آسیبشناسی اخلاقی در نشر مقالههای علمی در عرصه کشاورزی |
236 |
آثار تشکیل سازمانهاي مردم نهاد محلي بر زندگي مردم روستايي (مطالعه موردي: روستاي کیخا، شهرستان زابل) |
237 |
ارائه الگوي كاربردي سنجش اثربخشي آموزشهای ترویجی |
238 |
تحلیل بومشناسی انسانی مدیریت آب مجازی در کشاورزی |
239 |
رفتار مشارکتی کشاورزان در حفاظت از منابع آب در حوزهی آبریز دریاچه ارومیه: تحلیلی بر نقش ارزشهای فرهنگی (فردگرایانه و جمعگرایانه) |
240 |
شکاف دیجیتالی در ایران و جهان و تاثیر ICT در توسعه روستایی |
241 |
نگرش زنبورداران پیرامون بهره وری ترویج زنبورداری در استان زنجان |
242 |
بررسی سطح برخورداری سازمان جهاد کشاورزی ازویژگی های سازمان یادگیرنده وتاثیر آن بر بهره وری کارکنان جهاد کشاورزی |
243 |
ارزیابی توسعه گردشگری روستایی در استان آذربایجان شرقی با استفاده از مدل چرخه حیات گردشگری |
244 |
تحلیلی بر جاذبه های گردشگری روستای اشتبین |
245 |
شناسایی عوامل مؤثر بر اثربخشی مراکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی استان ایلام |
246 |
بررسی مدل های اندازه گیری استلزامات کارکردی نظام نوآوری نانوفناورانه در بخش کشاورزی ایران |
247 |
سازگاری کشاورزان با تغییرات اقلیمی |
248 |
بررسی میزان رضایت مندی روستاییان شهرستان زنجان از عملکرد دهیاری ها در توسعه پایدار روستایی |
249 |
بررسي علوم رفتار زيست محيطي در حفاظت پایدار از محیط زیست |
250 |
بررسی سیر وقوع سیلاب در استان گلستان و شناسایی راهکارهای مدیریتی آن |
251 |
نقش کارآفرینی روستایی در توسعه پایدار روستایی |
252 |
بررسي شناسايي، انتخاب و معرفي كشاورزان نمونه به عنوان يك روش مؤثر ترويجي(مطالعه موردي كشاورز نمونه گندم كار ديم استان آذربايجان شرقي). |
253 |
بدپذیری، آسیبها، علل و راهکارهای اصلاح آن |
254 |
روش های مقابله با سرمازدگی باغات گردو از دیدگاه متخصصان و باغداران منطقه بیلوار شهرستان کرمانشاه |
255 |
بررسی عوامل موثر بر سرمایه گذاری کشاورزان شهرستان جیرفت در حفاظت خاک (کاربرد روش دو مرحله ای هکمن) |
256 |
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش عملیات مدیریت تلفیقی آفات در بین گلخانه داران شهرستان های جیرفت و عنبرآباد : کاربرد مدل لاجیت رتبه ای |
257 |
گردشگری و توسعه پایدار در جوامع روستایی (مطالعه موردی: روستاهای بخش دهدز ) |
258 |
نقش ترویج کشاورزی بر کاهش فقر و دستیابی به توسعه پایدار در ایران |
259 |
ترویج و آموزش کشاورزی متعالی گزیداری برای رفع تناقص لزوم توسعه کشاورزی و حفظ منابع طبیعی |
260 |
بررسی عوامل موثر بر مشارکت زنان در تعاونی ها و تشکل های روستایی در سنندج (مطالعه موردی: دهستان تازه آباد بهارستان) |
261 |
تحليل روند مقالات مجله علوم ترويج و آموزش كشاورزي و The Journal of Agricultural Education and Extension طي سال هاي 1395-1385 |
262 |
بررسي عوامل موثر بر دسترسي زنان روستايي به خدمات آموزشي- ترويجي (مطالعه موردي استان گلستان) |
263 |
بررسی نظریه های سنجش اثرات برنامه های رادیو و تلویزیون در آموزش و ترویج کشاورزی |
264 |
مطالعه و تعیین عوامل زراعی موثر در دستیابی به پایداری زیست محیطی در تولید محصولات کشاورزی ( مورد: شهرستان طالقان) |
265 |
تحلیل عوامل مؤثر بر هوش هیجانی دانشجویان ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه زنجان |
266 |
سنجش نگرش شهروندان شهر زنجان نسبت به کشاورزی شهری و عوامل مرتبط با آن |
267 |
درآمدی موضوع محور بر همایش های بین المللی توسعه پایدار |
268 |
شناسایی عوامل موثر بر تمایل بهره برداران به مشارکت در مدیریت شبکه آبیاری اراضی پایاب سد تیران و کرون در استان اصفهان |
269 |
: ارزیابی کیفیت برنامه درسی گرایشی مقطع کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی (مورد مطالعه:دانشگاه پیام نور زنجان) |
270 |
مداخله گری رسانه ای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات |
271 |
کثرت گرایی؛ رویکردی در تعدیل ساختاری نظام ترویج کشاورزی ایران برای ارتقای هم افزایی شبکه ای |
272 |
گزیدارهای تسهیلکننده نهادی - سازمانی و آموزشی- ترویجی استقرار عملیات مناسب کشاورزی(GAP) |
273 |
بررسی تاثیر اشتغال بر امنیت غذایی زنان سرپرست خانوار |
274 |
تعارضات اخلاقی بخش کشاورزی: تشریح موقعیت های تعارضی و راهبردهای برون رفت |
275 |
مدیریت پایدار منابع آب کشاورزی بر اساس مدل منشوری توسعه پایدار |
276 |
بررسی عوامل مؤثر بر عملکرد شغلی مروجان کشاورزی استان تهران |
277 |
روند تکاملی و تحولات آموزش کشاورزی از گذشته تا کنون (مورد مطالعه: مقطع کارشناسی در ایران) |
278 |
بررسی و تحلیل سیر مصرف انرژی در مرغداریهای تولید مرغ گوشتی مطالعه موردی: منطقه آزاد ماکو |
279 |
شناسایی موانع کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT) در هنرستانهای کشاورزی استان تهران |
280 |
تحلیل پایداری نظام کشت گلخانه استان البرز و واکاوی عوامل موثر بر آن |
281 |
رویکرد کل نگرانه به مولفه های نظام نوآوری کشاورزی پیش ران تحقق اقتصاد دانش بنیان در بخش کشاورزی |
282 |
بررسی اثرات فعالیت های زیست محیطی در پروژه منارید از دیدگاه بهره برداران در استان کرمانشاه |
283 |
lpokpo |
284 |
ارزیابی کیفیت زندگی در منطقه سیستان مطالعه موردی: روستای بزّی و ژاله ای |
285 |
تبیین سطح تعاملات حرفه ای کنشگران تدارک بیننده خدمات مرتبط با نظام ترویج کشاورزی |
286 |
بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک |
287 |
آموزش جغرافیایی کشاورزی و تحلیل نیاز دانشجویان برای این گونه آموزش ها |
288 |
بررسی تاثیر عوامل سیاستی – فرهنگی بر خلاقیت کارآفرینان بخش کشاورزی ( مورد مطالعه، کشاورزان کارآفرین شهرستان ایلام) |
289 |
عوامل بازدارنده گرایش کشاورزان گندم کار استان ایلام به عضویت در تعاونی های تولیدی کشاورزی |
290 |
تحلیل اثرات نگرش و فشارهای اجتماعی بر نگرانی کشاورزان بخش مرکزی ساری در زمینه حفاظت از خاک |
291 |
شناسایی الگوی برتر مدیریت پایدار طرح های جنگلداری شهرستان نور |
292 |
کشاورزی چند کارکردی: مفهوم و جایگاه آن در توسعه روستایی پایدار |
293 |
نقش فناوری اطلاعات در آموزش های فنی و حرفه ای |
294 |
وضعیت اشتغال و رضایت شغلی دانش آموختگان دوره های کاردانی علمی-کاربردی مراکز آموزش جهادکشاورزی |
295 |
فن آوری اطلاعات و ارتباطات(ITC) گزیداری برای افزایش بهرهوری بخش کشاورزی |
296 |
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در توانمندسازی زنان روستایی |
297 |
ارائه تجربه سازمان جهاد کشاورزی استان فارس درطراحی شبکه مدیریت دانش |
298 |
مدیریت عرصه های کشاورزی از طریق پارسل بندی (پهنه بندی) گامی در جهت تحقق نظام نوین ترویج کشاورزی کشور: تجربه استان فارس |
299 |
بررسی وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان هنرستان های کاردانش و کشاورزی شهرستان مریوان |
300 |
نظريه "مبادي هدايت رفتار" - مهر |
301 |
سرمايه اجتماعي حلقه مفقوده در توسعه روستايي: رويکردي بر مديريت مشارکتي روستايي |
302 |
فناوری اطلاعات و ارتباطات در جوامع روستایی: بایدها و ضرورتها |
303 |
کاربرد تکنیک های حل مسئله و تصمیم گیری در نهادینه سازی مشارکت مردمی در ترویج و توسعه ی روستایی مطالعه موردي: روستاي حصار گلي در دهستان جوادآباد، شهرستان ورامين |
304 |
بررسی نگرش کشاورزان توت فرنگی کار نسبت به کشت پایدار توت فرنگی (مطالعه موردی: شهرستان سنندج) |
305 |
ارزشیابی طرح ترویجی تسریع انتقال یافته ها در استان کرمان (کاربرد مدل ارزشیابی پاسخگو استیک) |
306 |
استفاده از کارشناسان بومی در طراحی و مطالعات اجتماعی شبکه های آبیاری و زهکشی- چالشها و فرصتها (مورد مطالعه: شبکه آبیاری و زهکشی توابع ارسنجان استان فارس) |
307 |
گزینه یابی تشکیل تشکل های آب بران، گزیداری جهت انتقال مدیریت آبیاری به بهره برداران (مورد مطالعه: شبکه آبیاری و زهکشی سعادت آباد استان فارس) |
308 |
سازه های موثر بر تصمیم کشاورزان نسبت به بگارگیری روشهای مختلف گردآوری آب باران و هرزآبها (مورد مطالعه: بخش میمند از توابع استان فارس) |
309 |
ارزشگذاری اقتصادی کاکردهای اکوسیستم، راهکاری جهت ترویج اهمیت حفاظت از منابع طبیعی (مطالعه موردی پروژه ترسیب کربن در استان خراسان جنوبی) |
310 |
ارزيابي نحوه مشاركت مردم در شكل گيري صندوق آب حوضه به روش PEST و SWOT |
311 |
تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای رهیافت پیشالگوی تعاملی وریجکن و کروپف |
312 |
تجربه ترویج تعاونی های مدیریت منابع طبیعی مطالعه موردی تعاونی های جنگل نشین شمال کشور |
313 |
مرور تجربه حفاظت از منابع طبیعی به روش توانمند سازی جوامع محلی |
314 |
بررسی مشکلات حفاظت از منابع طبیعی با رویکردی ترویجی و اجتماع محور |
315 |
تحلیل آب مجازی سبز به منظور شناسایی مناطق مستعد کشت گندم و جو دیم در استان فارس |
316 |
عوامل موثر در تخریب منابع طبیعی ایران |
317 |
test |
318 |
واکاوی ویژگی های اقتصادی و زراعی پذیرندگان تسطیح لیزری و پذیرندگان تسطیح مهندسی |
319 |
بررسی ابعاد امنیت زیست محیطی در کشاورزی |