بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک
نویسندگان :
وحید کریمی ( دانشگاه شیراز )
چکیده
چکیده استفاده از روشهای کشت محصولات ارگانیک موجب تولید محصولات کشاورزی سالم در بخش کشاورزی شده است. همچنین، باعث کاهش اثرات منفی حاصل از کاربرد بیش از حد سموم شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی شده است. بعضی از اثرات مثبت کشاورزی ارگانیک شامل تولید مواد غذایی سالم و حفظ محیط زیست و کاهش بیماری میباشد. به علاوه، افزایش مرگ و میر انسانها به علت استفاده ناامنتر از مواد شیمیایی در کشت محصولات کشاورزی بخصوص در کشورهای حهان سوم افزایش پیداه کرده است. بنابراین، هدف از این مقاله بررسی نگرش کشاورزان در خصوص تولید محصولات کشاورزی ارگانیک میباشد. برای دستیابی به این هدف، این مطالعه با کمک کشاورزان مورد مطالعه در شهرستان ممسنی از توابع استان فارس به اجرا درآمد. با استفاده از روش نمونهگیری تصادفی سهمیهای، 265 نفر از کشاورزان در بخشهای مرکزی، ماهورمیلاتی و دشمنزیاری شهرستان ممسنی انتخاب گردیدند. نتایج نشان داد، همبستگی مثبت و معناداری بین سه متغیر کارایی، ارتباطات و دانش تولید محصولات کشاورزی ارگانیک وجود دارد. همچنین تجزیه و تحلیل رگرسیون نشان داد، سه متغیر تحقیق در مجموع 8/43 درصد از وارایانس را در نگرش کشاورزان به کشت محصولات کشاورزی ارگانیک تبیین مینماید.کليدواژه ها
کشاورزی ارگانیک، عوامل موثر، نگرش، کشاورزانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1395 , بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان ممسنی در پذیرش کشاورزی ارگانیک , ششمین کنگره ترویج و آموزش در مدیریت کشاورزی و منابع طبیعی
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
تماس با ما
شیراز،بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه شیراز
تلفن:36134000 (مرکز تلفن) - 36286418 (روابط عمومی)
کد پستی : ۸۴۳۳۴ - ۷۱۹۴۶
آدرس ایمیل : webadmin@shirazu.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه شیراز میباشد. (همایش نگار نسخه 10.1.1)